Topper

€ 349,00
Inclusief belasting
Maat
Aantal
LEVERTIJD 3-5 WERKDAGEN

Reviews
Grade 
Quality


25-11-2020

Perfecte topper

Heerlijke topper. We liggen er nu 2 weken op en alle rug schouder en nek- klachten zijn verdwenen! Ik heb nog nooit zo lekker geslapen!

Grade 
Quality


09-07-2020

Positief

Voor ons alleen maar positief, van bestelling tot aflevering.
En de topdekmatras slaapt naar onze verwachtingen.

Grade 
Quality


17-05-2020

Goed slapen

Fijne matras, ondersteunt goed en toch heerlijk zacht.

Bekijk alle reviews

Write your review

Topper

Write your review

Topper Sentip

Het bijzondere van de Sentip topper is de combinatie tussen de extra dikke kern van acht centimeter en de matrashoes Clima. De royale kern van 8 centimeter NASA traagschuim. De eigenschappen van het kernmateriaal komen nog beter uit de verf dankzij deze matrashoes Clima 460gr/m2 van de topper is afritsbaar en is tevens wasbaar tot 40°C. Kortom, een heerlijk traag schuim top dek matras met druk verlagende eigenschappen. Perfect voor mensen met gewrichtsklachten en gevoelige schouders en heupen.
Sentip visco memory traagschuim topdekmatras
Deze traagschuim Sentip topper doet zijn naam eer aan, het is daadwerkelijk een ware topper! Met name wanneer u last heeft van schouder-, rug- en/of nekklachten. Uw lichaamsklachten worden verlicht dankzij het topdekmatras van het door NASA ontwikkelde traagschuim, ook wel NASA visco elastisch schuim genoemd. De kern van de topper is maar liefst 8 centimeter dik en heeft druk verlichtende eigenschappen. De combinatie van het extra dikke traag schuim met een 55kg/m3 kern en matrashoes Clima zorgt voor een heerlijk zacht ligcomfort terwijl uw lichaam nog steeds voldoende ondersteuning krijgt.